Termini javnih razprav o spremembah občinskega prostorskega načrta - OPN

četrtek, 10.6.2021

Svetniški klub NSi Ljubljana obvešča občane, da bo v javni obravnavi eden najpomembnejših dokumentov, ki se nanaša na bodoče spremembe občinskega prostorskega načrta (OPN). Določeni dokumenti, ki se nanašajo na dopolnjen osnutek sprememb OPN, so vam na voljo na spodnji elektronski povezavi: https://www. ljubljana.si/assets/Uploads/ 11.-tocka-dopolnjeni-osnutek- opn-id.pdf 

Seznanjamo vso javnost, da bo možen vpogled v zgoraj omenjene dokumente na sedežih četrtnih skupnosti in na Oddelku za urejanje prostora Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, Poljanska 28, kjer bo mogoče  vložiti še posamezne predloge in se opredelili do posameznih pobud in predlogov v času uradnih ur.

Javna razprava se bo izvedla na Gospodarskem razstavišču v Marmorni dvorani Gospodarskega razstavišča, Dunajska cesta 18, Ljubljana, potekale po naslednjem razporedu:

  • 16. junija 2021 ob 17. uri za območja ČS Jarše, Moste, Golovec, Polje in Sostro,
  • 17. junija 2021 ob 17. uri za območja četrtnih skupnosti ČS Rudnik, Trnovo, Vič in Rožnik,
  • 21. junija 2021 ob 17. uri za območja četrtnih skupnosti ČS Črnuče, Posavje, Bežigrad in Center ter
  • 22. junija 2021 ob 17. uri za območja četrtnih skupnosti ČS Šentvid, Šmarna gora, Šiška in Dravlje.

Na vprašanja bodo odgovarjali župan, vodja Oddelka za urejanje prostora s sodelavci in zunanji izvajalci. Pripombe na razgrnjeno gradivo bo možno podati do vključno zadnjega dne javne razgrnitve, to je do 30. 6. 2021, preko elektronskega obrazca na strani spletne razgrnitve. Kdor te možnosti nima, jih bo lahko podal na isti način tudi na vseh lokacijah javne razgrnitve.