Posvet NSi Ljubljana

sobota, 20.2.2016
V soboto, 20. 2. 2016, je potekal Posvet NSi Ljubljana, ki so se ga udeležili člani ljubljanskega Mestnega odbora in njihovi namestniki, prisotni so bili tudi mestni in četrtni svetniki ter člani odborov in komisij NSi v Mestni občini Ljubljana. Namen posveta je bil pregled dosedanjega dela po četrteh ter razprava o delu in ciljih novoizvoljenega Mestnega odbora za prihodnji dve leti.
 
Mojca Kucler Dolinar, predsednica Mestnega odbora in vodja Svetniškega kluba NSi Ljubljana, se je udeležencem zahvalila za množičen odziv. Predstavila je namen posveta, s katerim želimo pregledati dosedanje delo po četrteh, ga ovrednoti in si zastaviti jasne cilje za nadaljnje delo. Poudarila je, da je razprava namenjena tudi postavitvi ciljev novoizvoljenega Mestnega odbora za prihodnji dve leti.  Ob koncu je še dodala: »Danes je priložnost za iskren pogovor. Skupaj lahko naredimo veliko. Zastavimo si visoke cilje, a hkrati dovolj realne, da jih bomo dosegli. Povezujmo ljudi po četrteh in gradimo pripadnost stranki na lokalnem in državnem nivoju.«
 
Sledila je razprava, v kateri so predsedniki četrtnih odborov in četrtni svetniki NSi Ljubljana izrazili veselje nad tovrstnim posvetom, v nadaljevanju pa so kritično ovrednotili svoje dosedanje delo. Predstavili so nekaj pobud, s katerimi bi lažje stopili v stik s krajani in simpatizerji stranke.
 
V nadaljevanju smo se posvetili določitvi ciljev dela Mestnega odbora NSi Ljubljana. Skupaj smo se dogovorili za program dela in pripravo projektov, ki jih bomo izvedli v letu 2016.
 
Mojca Kucler Dolinar je ob koncu posveta dejala: »Zelo smo lahko ponosni, ker je vsak prispeval svoj del pri gradnji našega odbora. Verjamem, da nam je posvet vlil veliko moči, s katerimi bomo uspešno premagovali izzive in gradili boljšo prihodnost vsem Ljubljančanom.«