Mojca Kucler Dolinar na seji Nadzornega odbora MOL

sreda, 22.2.2017
V torek, 21. 2. 2017, je potekala seja Nadzornega odbora MOL, na kateri so bile prisotne tudi vodje svetniških klubov v Mestnem svetu MOL. Sejo je vodil Franci Slak, predsednik Nadzornega odbora MOL in član NSi Ljubljana.

Slak je predstavil načrt dela Nadzornega odbora MOL za leto 2017. Poudaril je, da želijo v načrt dela vključiti tudi predloge svetniških klubov. Vodje svetniških klubov je pozval, da tudi s svojimi predlogi sooblikujejo načrt, s katerim želi Nadzorni odbor poglobiti nadzor nad poslovanjem občine in župana Jankovića.

Mojca Kucler Dolinar, vodja Svetniškega kluba NSi Ljubljana, je Nadzornemu odboru MOL predstavila nekatere projekte, za katere naj se preveri smotrnost in ekonomska upravičenost porabe javnega denarja.  Nadzornikom je predlagala pregled aktivnosti povezanih z gradnjo Parkirne hiše pod tržnico, ki je za nas nepotreben in neekonomičen projekt. Prav tako je pozvala nadzornike k pregledu projekta ureditve evidence nepremičnin MOL, za katere se je porabilo že veliko javnega denarja, a projekt še ni v celoti izpeljan.