Zdaj je čas za kandidate NSi Ljubljana

četrtek, 31.5.2018

Kandidati NSi, ki kandidiramo v Ljubljani z okolico, si želimo, da bi Slovenija postala ena od najuspešnejših držav na svetu. Država, v kateri bi vsi imeli dohodek za dostojno življenje. Pošteno delo mora biti pošteno plačano. Mi se bomo zavzemali za nižjo obdavčitev plač in višji neto dohodek.

Nikakor ne želimo dopustiti, da bi ljudje umirali v čakalnih vrstah, saj smo prepričani, da so kapacitete v  zdravstvu neizkoriščene. Bolnikom moramo omogočiti, da lahko sami izberejo izvajalca zdravstvenih storitev, vsa zdravljenja pa naj bodo krita iz zdravstvenega zavarovanja.

V Sloveniji živimo pošteni ljudje. Vzpostaviti želimo pogoje za neodvisno sodstvo, ki bo doseglo tudi nedotakljive, da bo v naši državi vsako nezakonito dejanje enakopravno obravnavano in pravično kaznovano.

Kandidati NSi Ljubljana ne tarnamo zaradi preteklega slabega upravljanja države, ampak želimo slabo upravljanje spremeniti. V Novi Sloveniji vemo, kaj je narobe in kar je še pomembneje, poznamo rešitve, imamo pripravljene ukrepe in delovne ljudi.

Do 3. junija je čas, da resno razmislimo o tem, komu lahko zaupamo, da bo po izgubljenem desetletju, začel novo obdobje.

Zdaj je čas, da začnemo Slovenijo upravljati tisti, ki mislimo resno, da v naši domovini, skupaj ustvarimo državo priložnosti in zadovoljnih ljudi.

Veseli bomo Vaše podpore. Zdaj je čas za kandidate NSi Ljubljana!