NSi s svojo listo za ljubljanski mestni svet in s podporo Anžetu Logarju

torek, 9.10.2018

Čeprav ima ljubljanska Nova Slovenija nabor kakovostnih ljudi za ljubljanskega župana, se je odločila, da podpre dr. Anžeta Logarja in tako že od začetka prispeva, da Ljubljana po mnogih letih spet dobi dostojnega župana. Pri tem jo vodijo izkušnje iz preteklih desetletij, ko je demokratična stran dosegla najboljše rezultate, kadar je sodelovala že pred volitvami.

Mestni odbor NSi Ljubljana se zaveda, da kljub programski bližini ostajamo stranke na volitvah med seboj konkurentke, zato že zdaj opozarjamo, da so naši kandidati za svetnike mestnega sveta in četrtne svete odlični in da bodo lahko v veliko pomoč novemu skupnemu županu.

Dokaz za to so že trenutni ljubljanski svetniki NSi, ki so močno zaznamovali mandat z opozicijsko držo, ki ni samo dosledno opozarjala na napake in korupcijo, pač pa - kljub aroganci župana in njegove liste - s kakovostnimi predlogi poskušala izboljšati položaj Ljubljančanov. Vedno smo opozarjali tudi na slovensko identiteto, ki je v Ljubljani zaradi malomeščanskih politik in nekritičnega multikulturalizma še posebej ogrožena.

Mojca Kucler Dolinar, predsednica Mestnega odbora NSi Ljubljana