Predstavniki NSi Ljubljana podprli shod v podporo Ukrajini

Na Kongresnem trgu v Ljubljani je potekal Vseslovenski shod v podporo Ukrajini, kot ga je poimenoval organizator, Slovensko-ukrajinsko kulturno društvo Ljubljana Kyjiv. Dogodka se je v imenu NSi Ljubljana udeležil Jožef Horvat, podpredsednik Mestnega odbora NSi Ljubljana.

Koalicija neomajna glede nujnosti varčevalnih ukrepov (13.4.2012)

Če Slovenija ne bo sprejela ostrih varčevalnih ukrepov, lahko izgubi suverenost in samostojnost pri fiskalni politiki, so na novinarski konferenci v DZ enotno poudarile koalicijske poslanske skupine.

Novakova: Manevrski prostor pri pogajanjih s sindikati je predviden (12.4.2012)

Manevrski prostor pri pogajanji s sindikati javnega sektorja je predviden, v okviru tega pa tudi tečejo pogajanja, je dejala predsednica NSi Ljudmila Novak.

Garažne hiše pod tržnico vsaj še leto dni ne bo (21.3.2012)

Minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Žiga Turk je podpisal predlog začasne zaščite za arheološko najdišče Vodnikov trg v Ljubljani.

Zbor za vrednote: Predlagani družinski zakonik ne sledi koristim otrok (21.3.2012)

Na Zboru za vrednote o družinskem zakoniku so sodelujoči poudarili predvsem nesprejemljivost določenih členov predlaganega zakonika.

Primc za čimprejšnji referendum o družinskem zakoniku (9.1.2012)

Ljubljana - Zahtevo za razpis referenduma o družinskem zakoniku in zbrane podpise bo Civilna iniciativa za družino in pravice otrok vložila predvidoma v petek ali v začetku prihodnjega tedna.