Mojca Kucler Dolinar: Kandidati NSi Ljubljana bodo gradili Slovenijo na pravih temeljih in vrednotah

nedelja, 6.5.2018

Četrtni odbor NSi Črnuče je skupaj z mestnim odborom NSi Ljubljana organiziral tradicionalni piknik, ki je potekal v nedeljo, 6. maja 2018 na Brnčičevi cesti, na prostoru za trgovino Gorenje. Dogodka se je udeležilo okoli 50 članov in simpatizerjev NSi Ljubljana. Na pikniku so se predstavili tudi kandidati NSi Ljubljana, ki bodo kandidirali na prihajajočih predčasnih državnozborskih volitvah.

Jože Horvat, predsednik četrtnega odbora NSi Črnuče, je v uvodu pozdravil vse navzoče. Orisal je dosedanje delo črnuškega četrtnega odbora, ki se trudi izboljšati življenja krajanov v Četrtni skupnosti Črnuče.

Mojca Kucler Dolinar, predsednica Mestnega odbora NSi Ljubljana, se je zahvalila celotnemu odboru NSi Črnuče za njihovo vztrajno delo. »Prepoznavni ste, saj ste prisotni v medijih. Vaši projekti so objavljeni na prvih straneh tiskanih medijev. Iskrena hvala za vaš trud in vzor,« je poudarila Kucler Dolinarjeva.

»Ljudem moramo pomagati, da se prenehajo slepiti, saj v Sloveniji nismo opravili z ideološkimi vprašanji. Mavrične zastave in rdeče zvezde še vedno srečujemo v Ljubljani. Vsaka utvara, naj se nehamo pogovarjati o naši preteklosti, je popolnoma odveč. Letošnje državnozborske in lokalne volitve bodo pokazale, na katerih temeljih želimo graditi našo sedanjost in prihodnost. Kandidati NSi Ljubljana bodo gradili Slovenijo na pravih temeljih in vrednotah, zato je prav, da jim zaupamo svoj glas,« je zaključila predsednica Mestnega odbora NSi Ljubljana.

V nadaljevanju so se predstavili tudi kandidati NSi Ljubljana, ki bodo kandidirali v Ljubljani z okolico. Pred mikrofon so stopili: Mojca Sojar, Marjeta Bec, Jože Jurkovič, Igor Pigac in Aleš Vogrin. Poudarili so, da so volitve pomembno orodje, s katerim lahko spremenimo politično situacijo v državi. Navzoče so nagovorili, naj na prihajajočih volitvah zaupajo svoj glas NSi, saj je to glas za boljšo Slovenijo.