Predstavniki NSi Ljubljana podprli shod v podporo Ukrajini

Na Kongresnem trgu v Ljubljani je potekal Vseslovenski shod v podporo Ukrajini, kot ga je poimenoval organizator, Slovensko-ukrajinsko kulturno društvo Ljubljana Kyjiv. Dogodka se je v imenu NSi Ljubljana udeležil Jožef Horvat, podpredsednik Mestnega odbora NSi Ljubljana.

Žrebanje nagrajencev predvolilne nagradne igre (3.4.2012)

V ponedeljek so bili izžrebani nagrajenci predvolilne nagradne igre, ki so pobarvali barvanko v volilnem časopisu in jo poslali na naš naslov.

Hvala za vaš glas! (27.3.2012)

Spoštovani volivci, hvala za vaš glas!

Mojca Kucler Dolinar v pričakovanju rezultatov (26.3.2012)

Mojca Kucler Dolinar, kandidatka za županjo Ljubljane, je na sedežu Nove Slovenije skupaj s svojim volilnim štabom pričakovala rezultate nadomestnih županskih volitev v Ljubljani.

Kucler Dolinarjeva: Smo alternativa, ki v središče postavlja prebivalca Ljubljane (23.3.2012)

Na volilni prireditvi ob zaključku kampanje za nadomestne županske volitve v Ljubljanista v polni dvorani Slovenske filharmonije podporo Mojci Kucler Dolinar, kandidatki NSi s podporo SDS, izrazila tako predsednik SDS in premier Janez Janša kot tudi predsednica NSi in ministrica Ljudmila Novak.

Kucler Dolinarjeva: Ljubljana za vse generacije (22.3.2012)

Mojca Kucler Dolinar je na današnji novinarski konferenci predstavila tisti del svojega programa, ki se nanaša na bivanjske in socialne probleme različnih generacij. Kot županja želi namreč biti blizu ljudem in učinkovito odgovarjati na njihove vsakdanje težave.

Bodoča županja obiskala stojnico v Štepanjskem naselju (20.3.2012)

V ponedeljek, 19. 3. 2012, smo člani in simpatizerji dveh političnih strank – Nsi in SDS združili moči in organizirali predvolilno stojnico na Litijski cesti v Štepanjskem naselju. Od 10. ure dalje smo delili reklamni material. Kljub slabi vremenski napovedi, je bilo v nas veselje in navdušenje, ko smo se zbirali ob stojnici in se pogovarjali z mimoidočimi. Ti so izražali naklonjenost in podporo naši skupni kandidatki za županjo Mojci Kucler Dolinar... 

Mojca Kucler Dolinar na volilni stojnici (16.3.2012)

Oglejte si posnetek fototermina na volilni stojnici na Prešernovem trgu. S kandidatko so bili predsednica NSi Ljudmila Novak, podpredsednik MO SDS Ljubljana Anže Logar in podpredsednik MO NSi Ljubljana Anton Kranjc.

Mojca Kucler Dolinar se je srečala s krajani Polja (16.3.2012)

V četrtek, 15. 3. 2012 so se krajani Polja srečali s kandidatko za županjo Ljubljane gospo Mojco Kucler Dolinar...

Kucler Dolinarjeva gostja spletne klepetalnice (15.3.2012)

Mojca Kucler Dolinar, kandidatka za županjo Ljubljane, je bila danes gostja klepetalnice na spletnem portalu MMC.

Mojca Kucler Dolinar predstavila svoj volilni program (13.3.2012)

Mojca Kucler Dolinar, kandidatka za županjo Ljubljane, je na današnji novinarski konferenci predstavila svojo vizijo za Ljubljano.

Mojca obiskala delovno ekipo (12.3.2012)

V soboto, 9. 3. 2012, je kandidatka za županjo Mojca Kucler Dolinar obiskala delovno ekipo, ki po Ljubljani postavlja njene volilne plakate.

Akcija na terenu (8.3.2012)

Povabljeni smo bili, da obiščemo skupino, ki je zadolžena za postavitev nekaj deset velikih jumbo plakatov kandidatke za županjo Mojce Kucler Dolinar na zasebnih zemljiščih.


Kucler Dolinarjeva: Tudi računsko sodišče pritrjuje našim opozorilom (6.3.2012)

Današnje poročilo Računskega sodišča o poslovanju Mestne občine Ljubljana pri prodaji in menjavi zemljišč je Mojca Kucler Dolinar, kandidatka za županjo Ljubljane, označila za še enega v vrsti dokazov o nepoštenem delu nekdanjega ljubljanskega župana.

Kucler Dolinarjeva: Ponovno izkazovanje moči prejšnje mestne oblasti (5.3.2012)

Mojca Kucler Dolinar, kandidatka za županjo Ljubljane, se je srečala z gospo Marinko Kurilić, predstavnico civilne iniciative Tržnice ne damo.

Kandidatka Mojca Kucler Dolinar v Sostrem (3.3.2012)

Kandidatka Nove Slovenije za ljubljansko županjo Mojca Kucler Dolinar se je v soboto zvečer mudila v Sostrem.

NSI in SDS: Mojca Kucler Dolinar želi Ljubljani dati novo vsebino (28.2.2012)

Mojca Kucler Dolinar je na današnji novinarski konferenci predstavila svojo kandidaturo za županjo Ljubljane. Uvodoma je poudarila, da Ljubljana potrebuje novo vodstvo, svežino, gospodarnost in odgovornost...