Priprave na volilni Zbor članov Mestnega odbora NSi Ljubljana

torek, 8.5.2018
Majska seja Mestnega odbora NSi Ljubljana je minila v znamenju priprav na volilni Zbor članov Mestnega odbora NSi Ljubljana. Člani odbora smo se seznanili s potekom volilne kampanje kandidatov NSi Ljubljana.

Mojca Kucler Dolinar, predsednica Mestnega odbora NSi Ljubljana, se je zahvalila gospodu Jožetu Horvatu, predsedniku četrtnega odbora NSi Črnuče, za dobro organizacijo tradicionalnega piknika v Črnučah. Čestitala je gospodu Milanu Matosu ob njegovi izvolitvi za predsednika Nadzornega odbora NSi in Nacetu Polajnarju za izvolitev za predsednika Častnega razsodišča NSi.

Člani odbora smo se seznanili s pripravami na volilni Zbor članov Mestnega odbora NSi Ljubljana, ki bo v četrtek, 17. maja 2018, ob 18. uri v City hotelu, Dalmatinova 15, Ljubljana. Na zboru bomo izvolili nove predstavnike v ljubljanski mestni odbor. Mojca Kucler Dolinar je dejala: »Ob tej priložnosti bo čas za ovrednotenje prehojene poti. Izmenjali si bomo mnenja in predloge ter si zastavili cilje za prihodnost, saj so pred nami parlamentarne volitve, jeseni pa tudi lokalne volitve.«

V nadaljevanju seje smo največ časa namenili poteku volilne kampanje v Ljubljani in njeni okolici, kjer kandidirajo kandidati NSi Ljubljana. Izrazili smo podporo našim kandidatom, ki bodo v prihodnjih dneh po domovih obiskali naše člane in simpatizerje stranke.

Ob koncu seje smo sprejeli sklep, da bo Mestni odbor NSi Ljubljana financiral brezplačni avtobusni prevoz na tabor NSi, ki bo v nedeljo, 27. maja 2018, v Ajdovščini. Odhod avtobusa izpred hale Tivoli bo ob 8.30 uri.


Normal 0 21 false false false SL X-NONE X-NONE