Ob prazniku državnosti

sreda, 25.6.2014
Slovenija je stara 23 let. Mnoge generacije, ki so sanjale in verjele v svoje sanje, so nam utirale pot k enotni in samostojni državi Sloveniji. Nastopil je čas, ko smo se dotaknili sanj in jih tudi prvič živeli. Brez pogumnih posameznikov nam ne bi uspelo. Prav je, da se spomnimo tudi vseh tistih, ki so dali svoja življenja, da smo lahko okusili »košček raja«.

Raj pa se je kmalu spremenil. Državljani trpimo pod egoističnimi elitami, država pa drvi k propadu. Kje so danes naše sanje? Mnogo ljudi si želi iti nazaj v »čudne čase« Jugoslavije, a ob tem pozabljajo, da se tudi tam nista cedila mleko in med. Slovencem manjka kritičnega razmišljanja. Nista vsega kriva ekonomska kriza in Bruselj.

In kaj lahko storimo, da nam bo bolje? Tudi danes potrebujemo junake, ki bodo zastavili svoje ime in jasno besedo za dobrobit slovenskega naroda in države. Prepoznajmo jih in na volitvah obkrožimo tiste, ki nosijo Slovenijo v srcih in v dejanjih. Nedvomno so to kandidati NSi, ki kandidirajo na območju MOL in vam jih bomo predstavili v naslednjih dneh.

Bog živi našo Slovenijo, Bog živi ves Slovenski rod!