Zbor članov Mestnega odbora NSi Ljubljana izvolil nove predstavnike za mandatno obdobje 2021-2023

V sredo, 13. oktobra 2021, so člani ljubljanske NSi izvedli Zbor članov Mestnega odbora NSi Ljubljana. S svojo prisotnostjo so člane počastili Janez Cigler Kralj, minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Jožef Horvat, vodja Poslanske skupine NSi, Lojze Peterle, nekdanji evropski poslanec in predsednik osamosvojitvene vlade. Navzoče člane je pozdravil tudi Janez Novljan, predstavnik MSi, ter Karolina Korenčan, podpredsednica Ženske zveze NSi.


Prepoved sklepanja pogodb ostaja, Turk tolaži (13.4.2012)

Konec junija bo na RTV-ju brez pogodbo ostalo približno 400 honorarnih sodelavcev, a po besedah ministra Žige Turka bo do takrat že začel veljati zakon, ki sklepanje pogodb ureja na novo.

Da ne bomo dobili prisilnega upravitelja iz Bruslja, moramo vsi dati svoj doprinos (13.4.2012)

Koalicijske stranke so enotno podprle protikrizne ukrepe vlade in reze v javno porabo. "Če se še zadolžujemo, bomo posegli v pravice prihodnjih rodovov," je bilo slišati.

Kucler Dolinarjeva: Ljubljana ne more dovoliti odseljevanja mladih družin (21.3.2012)

Državni stanovanjski sklad bi moral odkupiti del stanovanj, ki bodo prišla na trg. V sodelovanju z mestnim stanovanjskim skladom pa bi se z odkupom že zgrajenih stanovanj vzpostavil fond stanovanj, . . .

Klemenčičevi zaman čakali na mnenje MOL-a o Jakliču (24.2.2012)

Protikorupcijska komisija ni prejela zahtevanega odgovora ljubljanskega mestnega sveta o odvzemu magistrskega naziva Marku Jakliču. Dopis je namreč podpisal začasni župan, mestni svet pa o tem ni . . .

Umrl je Jože Bernik (17.10.2011)

V petek zvečer je v 87. letu starosti umrl nekdanji poslanec Nove Slovenije in nekdanji kandidat za predsednika države Jože Bernik.